Diari Més

Successos

Llencen el gos d'un noi des del balcó perquè els havia demanat silenci mentre feien 'botellón'

L'animal va sobreviure a la caiguda, però la resta de protagonistes del botellón van començar a colpejar-lo fins a provocar-li la mort

El gos de Cristian Dutu era un bulldog americà.

Llencen el gos d'un noi des del balcó perquè els havia demanat silenci mentre feien 'botellón'Pixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CristianDutude 27 anys viu aToxteth, Liverpool, amb la seva mare i el seu gos. Segons informa el mitjàTheDailyMail, dissabte passat un grup d'unes 40 persones es va trobar al carrer, just a sota del domicili deDutu, per ferbotellón. A mesura que avançava la jornada la multitud començava a fer més soroll, tiraven ampolles de vehicles aparcats, motiu pel qual la mare deDutuva baixar per demanar-los una mica de respecte.

Arran d'aquesta xerrada, un grup d'entre 10 i 15 persones va començar a enfilar-se a l'edifici fins a arribar a la terrassa del domicili deDutu, armats amb ampolles de vidre trencades i ganivets. Allà, el gos de la família va intentar protegir-lo a ell i a la seva mare, que van patir ferides lleus, un dels atacants va agafar el gos per les potes de darrere i el va llançar pel balcó.

L'animal va sobreviure a la caiguda, però la resta de persones que protagonitzaven elbotellónal carrer, van començar a colpejar-lo fins a provocar-li la mort.

La policia de Merseyside ha obert una investigació.

tracking