Diari Més

Successos

Una mare i la seva filla són assassinades per l'exparella de la jove

La filla ha estat degollada i ha mort pràcticament a l'acte, mentre que la seva mare ha mort mentre era traslladada a l'hospital

Seqüència de la caiguda de l'acusat.

Una mare i la seva filla són assassinades per l'exparella de la joveEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una mare i la seva filla han estat assassinades per ferides d'arma blanca en un domicili de Vitòria i el seu presumpte agressor, exparella de la noia, ha estat detingut després de calar foc a l'habitatge i saltar des d'un vuitè pis a una lona col·locada pels bombers.

Fonts del Departament basc de Seguretat han confirmat que la jove, és a dir la filla, ha estat degollada i ha mort pràcticament a l'acte, mentre que la seva mare ha mort quan era traslladada a l'hospital deTxagorritxude la capital. Els fets han ocorregut al voltant de les 11.30 hores en un edifici situat al número 6 del carrerJuliánde Arrese, al barri deLakua.

El presumpte autor del crim hauria matat a la dona més jove, amb la qual pel que sembla havia mantingut en el passat una relació sentimental. L'agressor s'ha atrinxerat a l'habitatge i, quan la Unitat d'Intervenció de l'Ertzaintza ha entrat a l'edifici, ha calat foc al pis.

Els bombers han col·locat una lona davant la possibilitat que l'home es llancés, ho ha fet al voltant de les 13.00 hores i posteriorment ha estat detingut i introduït en una ambulància per traslladar-lo a l'hospital.

Imatge de l'agressor instants abans de saltar per la finestra.

Una mare i la seva filla són assassinades per l'exparella de la joveEFE

tracking