Diari Més

Suspenen un futbolista fins a l'any 2024 per provocar targetes grogues

Un tribunal de la FA ha establert que Bradley Wood és culpable de 25 infraccions relacionades amb les apostes

Imatge de Wood provocant la primera targeta durant el matx contra el Ipswich.

Suspenen un futbolista fins a l'any 2024 per provocar targetes groguesTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació de Futbol anglesa ha suspès al jugadorBradleyWood, que no podrà disputar un partit de futbol fins al 8 de març de 2024, per influir al mercat d'apostes de futbol deliberadament, informa el mitjà britànicTheMirror.

Durant la temporada 16-17Woodmilitava al Lincoln City i durant un partit de la FA Cup (Copa d'Anglaterra) contrael Ipswich,Woodva provocar que l'àrbitrel'amonestés amb una targeta groga. En un altre partit d'aquesta competició que enfrontava l'equip deWoodamb elBurnley, l'escena es va tornar a repetir.

Dos coneguts del jugador van apostar en aquells partits per les targetes del de Lincoln City, arribant a guanyar unes 10.000 lliures. Les cases d'apostes van determinar que es tractava d'una quantitat poc comú en el context de mercat que es trobava, per això es va iniciar una investigació.

Finalment un tribunal de la FA ha establert queBradleyWoodésculpable de 25 infraccionsrelacionadesamb les apostes, i pel seu comportament, a part de la sanció, haurà de pagar una multa de 3.725 lliures.

tracking