Diari Més

Judicial

Demanen 9 anys de presó per una noia que va intentar tallar-li el coll a la seva parella

Luis Santiago va sacsar i espitjar a Catherine i ella va agafar un tros de vidre d'una botella de cervesa trencada i el va atacar

Els fets van tenir lloc a l'interior del vehicle, aparcat al carrer carrer Embalse de Navacerrada de Madrid.

Demanen 9 anys de presó per una noia que va intentar tallar-li el coll a la seva parellaGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia de Madrid ha demanat nou anys de presó perCatherineChrisT.M. acusada d'homicidi en grau de temptativa per tallar el coll a la seva parella,LuisSantiago E.G., i que s'asseurà a la banqueta dels acusats per lesions. Per una banda a Santiago se li atribueix un delicte de lesions en l'àmbit familiar, tots dos seran jutjats el dijous vinent.

Segons el fiscal els dos acusats mantenien una relació sentimental, el 18 de juliol de 2009 quan estaven al cotxe al carrerEmbalsede Navacerrada de Madrid, van començar una forta discussió. Durant aquesta barallaLuisSantiago va sacsar i espitjar aCatherineprovocant-li lesions que van tardar diesacurar. Durant el transcurs de ladiscussióla processada va agafar un tros de vidre d'una botella de cervesa trencada i cridant «Tevoya matar!» va intentar, segons la fiscalia, matar-lo. Les ferides de l'home van tardar un mesacurar-se.

tracking