Diari Més

Successos

Troben en un bitllet un missatge ocult sobre una nena desapareguda fa 19 anys

El missatge diu «Em dic Mikel Biggs, segrestada a Mesa, Arizona. Estic viva»

Imatge del bitllet d'un dòlar amb el missatge.

Troben en un bitllet un missatge ocult sobre una nena desapareguda fa 19 anysTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí deNeenah, estat de Wisconsin, als Estats Units, va trobar el passat 14 de març un bitllet amb un missatge escrit «Em dicMikelBiggs, segrestada a Mesa, Arizona. Estic viva». El bitllet havia arribat a les mans de les seves filles, duesgirlscoutsque havien anat a vendre galetes d'un dòlar. Davant del dubte, aquest veí va decidir portar el bitllet a les autoritats.

El cas de la desaparició deMikelBiggsva commocionar als Estats Units, la menor, que llavors tenia 11 anys, va veure una furgoneta estacionada al carrer que venia dolços. Va sortir amb la bicicleta i no se'n va saber res més. Els pares van trobar la bicicleta a terra i algunes monedes, però ningú va veure ni escoltar res.

Aquesta troballa s'ha convertit en la pista que ha reobert el cas. El bitllet va ser trobar a més de 1.400 milles d'on va desaparèixerMikelBiggsel dos de gener de 1999. A més a més, el dòlar va ser posat en circulació deu anys després de la desaparició deBiggs. La policia ha comunicat que donen credibilitat al missatge, tot i que el nom de la nena està mal escrit.

La família deBiggs, en canvi, no dóna credibilitat al missatge.

tracking