Diari Més

Successos

Roben un cotxe amb una nena de dos anys dins i el llencen riu avall

Van trobar el vehicle, dies després, amb la petita Kiara dins i en estat greu, els serveis mèdics no van poder fer res per salvar-li la vida

Imatge de la petita Kiara.

Roben un cotxe amb una nena de dos anys dins i el llencen riu avallFacebook @Claire Rowlands

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant el cap de setmana passat,KimRowlandsva denunciar el robatori del seu cotxe i la desaparició de la seva fillaKiara, de dos anys, que es trobava a l'interior del vehicle.Els succésva tenir lloc aGales, Regne Unit, els serveis d'emergències van trobar el vehicle, dos dies després, al fons del riuTeifi, aCardigan, amb la petitaKiara a l'interior, en estat greu. Tot i els esforços per reanimar-la,Kiarava morir en dependències hospitalàries poc després.

La Policia ha fet oficial la notícia a través del seu perfil de Twitter. Jet Moore, el pare deKiara, ha volgut agrair la implicació dels agents i l'ajuda de la comunitat. Moore és propietari d'una empresa d'oci a l'aire lliure on, precisament, els lladres van robar el vehicle.

Els pares deKiarahan fet una crida a través de les xarxes socials per si algun veí va poder veure quelcom, que informi les autoritats per tal d'esclarir el succés i atrapar al responsable.

tracking