Diari Més

Susan Sarandon revela que Paul Newman va renunciar a part del seu sou perquè ella cobrés el mateix

Sarandon és una defensora dels drets de les dones i forma part dels moviments #Me Too i #TimesUp

Fotograma del film 'Al caer el sol' dirigit per Robert Benton i produït per Paramount Pictures.

Susan Sarandon revela que Paul Newman va renunciar a part del seu sou perquè ella cobrés el mateixAl caer el sol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'actor nord-americà Paul Newman va renunciar, fa vint anys, a part del seu sou durant el rodatge de Alcaerel sol, perquè la seva companyaSusanSarandoncobrés el mateix que ell, ha revelat aquest dijous l'actriu durant una entrevista amb la BBC.

Alcaerel sol es va estrenar l'any 1998 i narra les interaccions entre un detectiu privat, un actor milionari que mor per un càncer i l'esposa d'aquest, i compta amb un elenc protagonitzat per tres actors:GeneHackman, Newman (1925-2008) iSarandon.

Ho va explicarSarandon, en el Dia Internacional de la Dona, l'actriu va relatar que durant la producció va descobrir que, tot i que el contracte, queincloïauna clàusulaperquètots els protagonistes cobressin el mateix, i que ella assumia la mateixa càrrega de treball que els seus coprotagonistes, la igualtat salarial només s'aplicava als seus companys homes.

Quan la notícia va sortir a la llum, «Newman va fer un pas al capdavant i va oferir part del seu sou», va narrar l'actriu, alhora que va afegir que Newman, que va treballar en més de 60 pel·lícules al llarg de la seva trajectòria professional, era una «joia» de persona.

Paul Newman va morirel setembrede 2008, deixant enrere una carrera prolífica amb nou nominacions als premisÓscari una 'estatueta', així com un Premi HumanitariJeanHersholt, també lliurat per l'Acadèmia d'Arts i Ciències Cinematogràfiques d'Estats Units.

Sarandon, de 71 anys és una defensora dels drets de les dones i de la lluita contra l'assetjament laboral, i forma part dels moviments #MeToo(Jo també) i #TimesUp(S'ha acabat el temps).

tracking