Diari Més

Successos

El cadàver d'un nen passa 20 hores a casa els seus pares perquè no podien pagar la funerària

Cap familiar tenia els 1.600 euros que costa el servei funerari que permet l'aixecament i trasllat del cos

Imatge del moment en el qual els serveis funeraris van procedir amb l'aixecament i trasllat del cos.

El cadàver d'un nen passa 20 hores a casa els seus pares perquè no podien pagar la funeràriaTwitter @telemadrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos sense vida d'un nen de 7 anys de Fuenlabrada, Madrid, ha passat més de 20 hores al sofà de casa dels seus pares, perquè no tenien els més de 1.000 euros que val el servei funerari que permet l'aixecament i trasllat del cos. Els serveis funeraris es van personar al domicili dels familiars, però van marxar sense el cos.

El menor va morir dimecres a la tarda, víctima d'un càncer, segons informa Telemadrid. Els familiars van decidir portar el menor a casa perquè passés les últimes horesrodejatde la seva família, sense saber el calvari que els esperava.

Quan la família es va posar en contacte amb els serveis funeraris, aquests es van traslladar al domicili i van marxar més tard amb les mans buides, cap familiar tenia els 1.600 euros que costa el servei. El pares, desesperats, van contactar amb l'Ajuntament de Fuenlabrada, i tot i intentar gestionar la situació, van haver d'esperar 20 hores, amb el cadàver del seu fill al sofà de casa, abans que la funerària traslladés el cos.

Finalment l'Ajuntament, la funerària i una fundació s'han fet càrrec dels costs de l'enterrament. Tot això, davant la mirada incrèdula dels veïns de l'edifici, que van col·laborar amb totes les gestions i van donar suport en tot moment a la família.

tracking