Diari Més

Societat

Jennifer López podria assegurar-se les natges per 5 milions d'euros

Altres famosos han assegurat els seus cossos, com Tailor Swift que té assegurades les cames per 30 milions

És probable que la companyia asseguradora establís certes clàusules com per exemple, si engreixés o deixés d'anar al gimnàs.

Jennifer López podria assegurar-se les natges per 5 milions d'eurosWikipedia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les corbes deJenniferLópez, i concretament seves les natges, han estat sempre famoses i molt comentades. Admirades per alguns i criticades per altres, s'han escrit moltes coses sobre les esculturals natges de la cantant porto-riquenya, i moltes notícies falses s'han convertit en llegendes urbanes que poc s'acosten a la realitat.

Fins i tot, fa poc més d'un any, la mateixaJenniferLópez, va haver de desmentir que el seu cul estigués assegurat. Però, i si finalment decidís assegurar-se'l, quant valdria? Segons una anàlisi del comparador d'assegurancesAciertoassegura que la indemnització rondaria els 5 milions d'euros. Per calcular aquesta xifra, el portal ha fet una estimació dels ingressos de la cantant i actriu, que ronden els 40 milions anuals, i els perills als quals s'exposen les seves natges com l'exercici físic, l'alimentació, etc. És probable que la companyia asseguradora establís certes clàusules com per exemple, si engreixés o deixés d'anar al gimnàs.

Altres famosos han assegurat els seus cossos, i es tracta d'una tendència que cada vegada augmenta més ens els cercles privats de Hollywood iLosÁngeles.TailorSwift, per exemple, té assegurades les seves cames per l'equivalent a 30 milions d'euros.JuliaRoberts la boca per 20 milions, o TomJones, que té una assegurança pel pèl que li creix al pit per un valor de 3 milions d'euros.

tracking