Diari Més

Televisió

El programa 'El Foraster', cancel·lat pels problemes econòmics de TV3

La crisi per l'IVA ha provocat que la cadena catalana no pugui pagar la producció de programes com el de Quim Masferrer

Imatge del programa d'ahir dedicat al monestir de Sant Daniel de Girona.

El programa 'El Foraster' cancel·lat pels problemes econòmics de TV3El Foraster

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El programa El Foraster de Quim Masferrer ahir va emetre el seu últim capítol dedicat al monestir de Sant Daniel de Girona. El director de la productora Brutal Media, Raimon Masllorens, ho ha anunciat aquest matí a través de Twitter, en resposta a la felicitació de Carles Puigdemont pel darrer programa.

Masllorens ha aprofitat per respondre el seu tuit comunicant la cancel·lació de El Foraster pels problemes econòmics de TV3. Des de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals han piulat que la pròxima setmana acabarà l'emissió del programa amb un especial que resumirà la temporadaLa veritat del Foraster.A través del seu Twitter han explicat que estan treballant per aconseguir un nou finançament que permeti emetre noves temporades del programa líder d'audiència dels dimecres.

Una setmana més, El Foraster de Qui Masferrer va liderar la nit de dimecres. El programa d'ahir el van veure 539.000 espectadors i un 21,7% de quota.

La nova llei estatal de contractes del sector públic canvia el criteri a l’hora de comptabilitzar la deducció de l’IVA, per la qual cosa l’agència tributària espanyola reclama trenta milions d’euros a TV3, fet que ja ha comportat la cancel·lació de diversos programes de la graella de la cadena catalana.

tracking