Diari Més

Torrent es reuneix demà amb Puigdemont i els altres quatre diputats a Brussel·les

El president del Parlament vol defensar els drets dels electes que són a l'«exili» i tenir-hi un diàleg «franc, continuat i tranquil»

Primer pla de Carles Puigdemont, amb una de les participants al debat sobre Catalunya de la Universitat de Copenhaguen, el 22 de gener de 2018. (Horitzontal)

Torrent es reuneix demà amb Puigdemont i els altres quatre diputats a Brussel·lesACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Parlament, Roger Torrent, es reunirà aquest dimarts amb el candidat a presidir la Generalitat, Carles Puigdemont, i els altres quatre diputats que són amb ell a Brussel·les. Fonts de la presidència parlamentària han explicat que Torrent vol defensar els drets de tots els 135 diputats electes, inclosos els que són a l'«exili» i també a la presó, i tenir-hi un diàleg «franc, continuat i tranquil». A més, el president de Parlament abordarà amb Puigdemont i els consellers destituïts que són amb ell a la capital belga, Toni Comín, Lluís Puig, Meritxell Serret i Clara Ponsatí, la situació política i social. L'endemà dijous Torrent ha convocat els grups parlamentaris per preparar el ple d'investidura.

tracking