Diari Més

Salut

Un nadó de l'Índia sobreviu després de néixer pesant 400 grams a la 28a setmana

En aquell moment el peu de Manushi tenia la grandària de l'ungla d'un home adult

En un hospital com el de La Paz a Madrid, aquests casos tenen un 100% de probabilitats de sobreviure.

Un nadó de l'Índia sobreviu després de néixer pesant 400 grams a la 28a setmanaPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Manushiiés una nena índia que va néixer per cesària d'emergència després que la seva mare es posés malalta.Manushiva néixer el 15 de juny amb només 28 setmanes de gestació, pesava quasi 400 grams repartits en només 21 centímetres. Les probabilitats de sobreviure eren escasses però, una vegada complerts els 7 mesos de vida i amb un pes de 2,4 quilos,Manushiva rebre l'alta el dia 15 gener.

Manushiva estar ingressada a l'Hospital InfantilJivanta, a l'estat deRajastánsiutata l'oest de l'Índia. La mare,Seeta, de 40 anys es troba bé, i el seu pareGiriraj, de 50, assegura que la seva filla és un miracle.Seetava patir una pressió arterial perillosament alta i una ecografia va determinar que era necessària una cesària per arreglar la falta de flux sanguini a la placenta. En aquell moment el peu de Manushitenia la grandària de l'ungla d'un home adult.

El cas ha transcendit a mitjans locals, ja queRajastánés un estat on l'infanticidi femení s'ha convertit en una pràctica habitual. En un hospital com el de La Paz a Madrid, aquests casos tenen un 100% de probabilitats de sobreviure.

tracking