Diari Més

Actualitat

Amazon podria vendre productes farmacèutics amb recepta

Un informe suggereix que Amazon ja es trobaria immers en negociacions amb un dels majors actors del sector

la possible entrada podria donar-se el 2019.

Amazon podria vendre productes farmacèutics amb receptaPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amazon podria entrar en el sector dels medicaments amb recepta pròximament segons recullen avui diversos mitjans especialitzats a partir de les dadesfacilitadesper la signaturaLeerinkPartners. Segons apunten, la possible entrada podria donar-se en 2019 convertint-se en una competència del sector farmacèutic méstradicional. «Es tracta d'una qüestió de quan, no de si ho faran», recalquen els autors de l'informe que deixen clar que la decisió es materialitzarà en un termini d'entre un i dos anys.

L'informe elaborat pels citats analistes suggereix que Amazon ja es trobaria immers en discussions actives amb un dels majors actors del sector.

Amazon entraria al mercat farmacèutic inicialment aEUA, un sector que mou uns 270.000 milions d'euros. Segons laCNBC, des de fa alguns anys l'empresa porta realitzant una reunió anual per desxifrar si ha d'entrar en el sector farmacèutic i com hauria de fer-se. Diferents fonts, apunten que el gegant comercial hauria contractat un nou director gerent per liderar el possible negoci i formar una estratègia en el camp farmacèutic.

tracking