Diari Més

Successos

Tres morts en un tiroteig en un municipi de Terol, dos d'ells guàrdies civils

Els agents participaven en un operatiu per buscar el responsable del tiroteig que es va produir al municipi aragonès d'Albalate el passat 5 de desembre

Agents de la Guàrdia Civil, en una imatge d'arxiu.

Tres agents de la Guàrdia Civil denuncien un gimnàs de vetar-los l'entradaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dijous a la tarda s'ha produït un tiroteig en una casa de camp ubicada entre els municipisAlbalatedel Arzobispoi Andorra, a Terol. Al succés hi han mort tres persones, dues d'elles eren guàrdies civils. Les primeres informacions apunten que el tercer mort no és l'atacant.

Segons informa el mitjàHeraldo, els dos agents participaven en un operatiu per buscar la persona implicada en el tiroteig que es va produir al municipi aragonès d'Albalateel passat 5 de desembre. En aquest tiroteig anterior, dos veïns de la localitat van resultar ferits.

Durant la tarda de dimarts, la Guàrdia Civil va iniciar una investigació per tal de detenir l'autor material del tiroteig del passat dia 5, que es va produir quan dos veïns del municipi, Manuel A. de 72 anys i el manyà Manuel M. de 42 anys, intentaven entrar i canviar el pany bloquejat del domicili on van tenir lloc els fets. Els dos veïns van ser sorpresos per un home de complexió alta que els va disparar.

Els cossos de seguretat sospiten que els dos tiroteigs poden tenir origen en l'onada de robatoris que ha patit el municipi les últimes setmanes.

Busquen un vehicle verd

Segons informa Heraldo, tant a la província de Terol com a Saragossa, algunes carreteres estàn tallades per tal de localitzar i detenir el responsable del succés. El fugitiu condueix un Mitsubishi verd i ha aconseguit sostreure les armes dels dos agents morts.

tracking