Diari Més

Policial

Detinguda una menor per robar mòbils amb les dents d'una botiga Apple

Juntament amb un menor de 13 anys, va robar deu mòbils valorats en més de 10.000 euros

Els dos menors robaven els iPhones més nous i cars.

Detinguda una menor per robar mòbils amb les dents d'una botiga ApplePixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut una menor de 16 anys que, juntament amb un menor de 13, va robar deu mòbils valorats en més de 10.000 euros a la botiga de l'empresa Apple de Puerta del Sol, Madrid, mossegant els cables que ancoren els telèfons a les taules, han confirmat fonts de la Prefectura Superior de Policia. Els fets van ocórrer durant quatre dies de finals de novembre i principis de desembre.

El modus operandi era sempre el mateix: aprofitaven que no hi havia a prop cap vigilant de seguretat per mossegar els cables que subjecten els telèfons a les taules, normalment els més nous i cars, i sortien corrent. La Policia va identificar i va localitzar els dos menors, de nacionalitat romanesa, el passat 6 de desembre, tot i que només va detenir a la noia perquè el menor té menys de 14 anys i, per tant, no se'l pot imputar. La menor va passar a disposició de la Fiscalia de Menors.

Les fonts han precisat que de moment no es té constància que pertanyin a la banda de ciutadans de la mateixa nacionalitat que a principis d'any va perpetrar diversos robatoris al mateix establiment.

tracking