Diari Més

Viatges

Les cinc millors destinacions per viatjar a l'hivern

Alguns dels llocs més recomanats per visitar durant l'hivern segons diverses publicacions especialitzades

Phuket, Tailandia

Cinc destinacions econòmiques per viatjar a l'hivernCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'hivern és una època perfecta per viatjar a bon preu. El termòmetre baixa i convida a quedar-se a casaprotegitsdel fred, però és un moment idoni per viatjar a bon preu i descobrir destins on les temperatures sóncàlidesi agradables o bé,l'ofertalúdica i cultural és tan ampla que no pots deixar de descobrir. Alguns dels llocs més recomanats per visitar durant l'hivern segons publicacions especialitzades són:

Gran Canària

El meravellós clima tropical de GranCanàriadurant l'hivern fa que sigui un lloc ideal per escapar-se de l'hivern. L'illa té extenses i precioses platges de sorres daurades, interminables dunes, grans barrancs amb vegetació, i entranyables pobles; però a més, podràs visitar ciutats amb molt encant que compten amb tot tipus de serveis, com Las Palmas de Gran Canaria, amb àmplies zones comercials i una molt animada vida nocturna.

Tunísia

El clima mediterrani de Tunísia ofereix temperatures per a tots els gustos. Així, en els mesos d'hivern el clima és suau i es pot gaudir de tots els atractius del país del Magrib envoltat de molta menys gent i amb els preus pels sòls, ja que és temporada baixa. Es pot gaudir d'alguns dels seusresortsamb piscines de luxe a preus molt econòmics.

Nepal

És un país captivador que a més ofereix uns preus actualment molt econòmics després dels terratrèmols de l'any 2015. Es tracta d'un dels millors llocs del món per fer trekking però també per descobrir impressionants palaus. Nepaléspot descobrir un veritable mosaic de diferents cultures que conviuen en pau, ja que el respecte és una característica essencial dels nepalesos.

Tailàndia

Tailàndia és el país delssomriures. El país que enamora per apropar-se al continent asiàtic. Des de la seva caòtica capital, Bangkok, a les platges de Phuket,Phi PhioKohSamui, és difícil no enamorar-se d'unade les destinacions barates per viatjar en qualsevol època de l'any. És possible llogar unbungalouper 3 euros. Es pot visitar el Palau Real a Bangkok

Berlín

Berlínés una gran opció a Europa si vols viatjar a una capital sense afrontar els preus d'una gran ciutat. Es pot trobar allotjament a un preu més assequible que no a altres capitals europees com París o Londres La capital alemanya compta amb molts llocs turístics a l'aire lliure que no et costaran ni un euro: la Porta deBrandenburgo, elTiergarten, els jardins del palau deCharlottenburg, els seus innombrables mercats ambulants... Tanmateix, aquí les temperatures no són suaus i ben al contrari, caldrà omplir la maleta de robad'abrigari aixopluc.

tracking