Diari Més

Policial

Detinguts dos motoristes per atropellar un menor de 7 anys i fugar-se

Quan el menor va recuperar el coneixement va dir haver estat atropellat per una moto tipus motocròs de color blau que circulava amb una altra de color vermell

Imatge del poble de Benarrabá

Detinguts dos motoristes per atropellar un menor de 7 anys i fugar-seGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues persones han estat detingudes per la Guàrdia Civil deGaucín, Màlaga, per atropellar i no socórrer un menor. Els fets van ocórrer a la localitat deBenarrabáel passat 12 de novembre, el menor de 7 anys va ser atropellat per una moto que es va fugar del lloc dels fets ometent el deure de socórrer la víctima.

L'avi del menor el va trobar inconscient a terra amb nombroses ferides. Els serveis d'emergències van traslladar la víctima a l'HospitalMaternoInfantil de Màlaga, on està ingressat en estat greu.

La Guàrdia Civil va interrogar el menor, que quan va recuperar el coneixement va dir haver estat atropellat per una moto tipus motocròs de color blau que circulava amb una altra de color vermell. Durant el matí del dia 14 de novembre, un motorista, A.C.G.G, veí d'Igualeja, es va presentar a les dependències policials i va ser detingut com a presumpte autor dels fets. Tres dies després van detenir un segon motorista implicat en el succés.

El menor continua ingressat i es recupera favorablement.

tracking