Diari Més

El govern espanyol compareixerà al Senat el 4 de desembre per explicar el desplegament del 155

Roberto Bermúdez de Castro assistirà a la comissió conjunta creada al Senat

Primera reunió de subsecretaris del govern espanyol després de l'aplicació del 155 a Catalunya presidida pel secretari d'Estat per a les Administracions Territorials, Roberto Bermúdez de Castro.

El govern espanyol compareixerà al Senat el dia 4 de desembre per explicar el desplegament del 155Ministeri de la Presidència

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari d’Estat d’Administracions Territorials, Roberto Bermúdez de Castro, establert a Catalunya des de l’aplicació del 155, compareixerà el pròxim 4 de desembre a la comissió conjunta que es va crear per a l’aplicació d’aquest article per donar explicacions sobre el desplegament de les mesures adoptades pel govern espanyol a Catalunya. Ho fa en aplicació de l’acord adoptat al Senat, que estipulava que l’executiu espanyol havia de comparèixer com a mínim cada dos mesos per exposat l’estat d’aplicació de l’article. Ho ha anunciat el vicepresident del Senat, Pedro Sanz, després que el PSOE hagi requerit que la compareixença tingui lloc tan aviat com sigui possible i sense esgotar el termini màxim de dos mesos establert.

tracking