Diari Més

Creen una samarreta que regula la seva temperatura a través del mòbil

Una empresa cordovesa ha estat la impulsora d'aquest nou invent

Integrants de l'empresa Wemdu.

Creen una samarreta que regula la seva temperatura a través del mòbilEl Día de Córdoba

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa cordovesa Wemdu ha creat la primera samarreta del món que pot regular la temperatura d'aquesta a través d'una aplicació de telèfon mòbil. Aquest divendres, els seus impulsors l'han presentat en societat, segons informa el mitjà El Día deCórdoba.

La samarreta s'ha dissenyat en dos models, un més esportiu i l'altre més informal, segons explica un dels seus creadors, David Requena. La peça consta de tres parts:d'una banda la pròpia peça, que incorpora electrònica flexible, per un altre laWemduStation, un dispositiu que s'uneix magnèticament a la tela i, finalment, l'aplicació mòbil, des d'on es regula la temperatura que varia entre els 20 i els 40 graus.

La peça de roba conté unes partícules i el dispositiu tecnològic que incorpora la samarreta permet que aquestes partícules vibrin més ràpid, per escalfar-se, o més a poc a poc, per refredar-se. D'aquesta manera, consta de diversos focus situats en les parts més sensibles del tors.

La samarreta es pot rentar i planxar sense cap inconvenient. També un dels avantatges que presenta la peça és que la part electrònica no sofreix cap desperfecte si es mulla o s'estira, ja que els elements tenen un gruix de 0,15 mil·limetres i estan amagats.

El preu de la samarreta serà de 149 euros, i la capacitat de producció que preveu l'empresa és de vendre 40 o 50 al dia. La campanya comença aquest divendres a la nit i els 100 primers que la comprin la podran adquirir per 115 euros.

tracking