Diari Més

Eusebi Campdepadrós serà el cap de llista de Junts per Catalunya a Tarragona el 21-D

Teresa Pallarès vinculada històricament al PSC serà la segona de la llista

Eusebi Campdepadrós

Eusebi Campdepadrós és el cap de llista de Junts per Catalunya a Tarragona el 21-DERC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja es coneixen tots els noms de Junts per Catalunya a Tarragona i en particular el queseràel cap de llista. Serà Eusebi Campdepadrós vinculat amb l'Assemblea Nacional Catalana. La segona de la llista Teresa Pallarès, actualment directora general de l'AEQT i vinculada històricament alPSC. Va ser subdelegada del govern espanyol a Tarragona i regidora del PSC a l'Ajuntament de Reus. El tercer de la llista serà Albert Batet, alcalde de Valls. Va ser el cap de llista de Convergència a les eleccions del 2012 i va ser candidat, el número 3, per Junts pel Sí, a les eleccions del 2015. El quart de la llista serà una persona vinculada a Terres de l'Ebre.

Eusebi Campdepadrós vanéixera Tarragona el 23 de setembre de 1961. Llicenciat en dret.Col·legiatcom advocat, tota la seva carrera professional s'ha desenvolupat en l'àmbit de l'exercici lliure de l'advocacia. Ha format part de les comissions de Mediació i Deontologia Professional i de Llengua Catalana de l'Il·lustreCol·legid'Advocats de Tarragona. Milita a ERC des de 2006. Va ser membre de l'executiva local d'ERC de Tarragona, encarregat de les relacions amb el Grup Municipal. Fou membre dels consells d'administració de les empreses municipals de TarragonaEMDEiEMATSA. Vinculat a la Colla Jove Xiquets de Tarragona, en va ser el cap de pinyes. També va presidir la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

Eusebi Campdepadrósseràel cap de llista de Junts per Catalunya a Tarragona mentre que per la llista d'EsquerraseràOscarPeris, delegat del Govern a Tarragona i per la CUPseràel reusenc XavierMilian. Ciutadans, PSC i PP també compten ja amb els seus líders doncs avui acabava el termini per presentar els noms de manera oficial davant la Junta Electoral.

tracking