Diari Més

Successos

Un home que va violar una dona a Madrid serà expulsat d'Espanya durant 10 anys

L'agressor, en situació irregular, haurà de complir tres quartes parts de la condemna a l'Estat abans de ser expulsat

L'agressió va tenir lloc al parc Emperatriz María de Austria, al barri de Carabanchel de Madrid.

Un home que va violar una dona a Madrid serà expulsat d'Espanya durant 10 anysGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home ha estat condemnat a sis anys de presó per haver violat, amenaçant amb una navalla, una noia a Madrid. La sentència afegeix que l'agressor, que està a Espanya en situació irregular, haurà d'abandonar el país després de complir tres quartes parts de la condemna, i no podrà tornar fins al cap de deu anys.

Els fets es remunten a la matinada del 24 de gener del 2016. Agressor i víctima s'havien conegut aquella mateixa nit a través d'un amic en comú en una discoteca, i l'home es va oferir a acompanyar la noia a casa d'una amiga en sortir del local. Durant el recorregut va dirigir la noia cap al parc Emperatriz María de Austria, al barri de Carabanchel, on va amenaçar la noia amb una navalla, i la va violar fins a dues vegades, segons indica la sentència. El text afegeix que abans de marxar, l'agressor es va quedar el DNI de la víctima i la va amenaçar dient-li que si la tornava a veure o a saber alguna cosa d'ella, la mataria.

L'acusat de l'agressió sexual ha reconegut els fets i s'ha compromès a pagar una indemnització de 3.000 euros a la víctima. També haurà d'abonar 300 euros de multa per un delicte de lesions, i haurà de complir els sis anys de presó. A més, l'Audiència Provincial de Madrid també l'hi ha imposat un ordre d'allunyament de mig quilòmetre de la noia durant gairebé deu anys.Finalment, com que l'agressor està en situació irregular a Espanya, serà expulsat quan hagi complert tres quartes parts de la condemna, i després no podrà tornar al país durant deu anys.

tracking