Diari Més

Policial

Un conductor ebri i sense carnet xoca amb un cotxe aparcat i envesteix un vehicle policial

Els fets van tenir lloc la nit de dimecres i els agents van detenir l'autor dels fets

Imatge de la façana exterior de l'edifici de la Policia Municipal de Terrassa.

Un conductor ebri i sense carnet xoca amb un cotxe aparcat i envesteix un vehicle policialGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un conductor ebri i sense permís de conduir va xocar amb un cotxe aparcat al carrer i va col·lidir després amb un vehicle de la Policia Municipal de Terrassa. Els fets van tenir lloc dimecres per la nit quan una patrulla va detectar un turisme que circulava sense placa de matrícula davantera i que va saltar-se un semàfor en vermell. Els agents van fer indicacions al conductor perquè aturés el vehicle, però aquest en va fer cas omís i va seguir fent ziga-zagues. La policia es va situar en paral·lel per indicar al conductor que parés, i aquest va respondre envestint lateralment el cotxe patrulla fins aturar-se. L'home presentava signes evidents de trobar-se sota els efectes de l'alcohol i es va negar a fer les proves d'alcoholèmia, motiu pel qual va ser detingut per un presumpte delicte de desobediència. El conductor tampoc no presentava cap autorització administrativa per conduir vehicles a motor.

La Policia Municipal de Terrassa va trobar la placa de matrícula davantera que li faltava al vehicle al costat d'un cotxe estacionat que, segons les investigacions policials, hauria estat colpejat pel cotxe que conduïa el detingut.

La Policia Municipal obrirà diligències judicials i el conductor serà investigat per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit i per un presumpte delicte de desobediència.

tracking