Diari Més

El Col·legi Oficial de Farmacèutics ofereix el curs Reciclatge en Farmacologia

La formació pretén oferir una actualització farmacològica i terapèutica en els diferents camps on més s'està avançat

L'objectiu és actualitzar els coneixements en Reciclatge en farmacologia

El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona ofereix la novena edició del curs Reciclatge en FarmacologiaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des d’aquest passat 10 d’octubre i fins al 18 de desembre, el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT), realitza la novena edició del curs «Reciclatge en Farmacologia», sota la direcció de la Vocalia de Promoció i Docència, i d’Oficina de Farmàcia del COFT, així com del Dr. Jordi Camarasa, Catedràtic de Farmacologia de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Els objectius generals d’aquesta acció s’emmarquen en el procés de formació continuada del professional farmacèutic, fent que cada cop més el concepte d’atenció farmacèutica es vegi fonamentat en les corresponents bases científiques.

Aquesta formació pretén donar una actualització farmacològica i terapèutica en els diferents camps on més s’està avançant per tal d’abordar el consell farmacèutic amb un alt grau de solidesa i oferir un millor servei als pacients. El curs «Reciclatge en farmacologia» neix a proposta dels propis col·legiats per la necessitat de mantenir-se al dia sobre un dels pilars fonamentals de la seva professió: la farmacologia. La formació es duu a terme de manera bianual per mantenir-los informats respecte a les millores en aquesta matèria.

Formació on-line

Una edició més, el curs es durà a través del Campus virtual del COFT. Amb aquest mètode es pretén facilitar la formació a tots aquells farmacèutics, així com d’altres professionals sanitaris que hi estiguin interessats sense haver-se de desplaçar i amb tot el material necessari: presentacions en pdf, avaluacions on-line, fòrum de dubtes i de debat, etc.

Es tracta de mòduls en què experts en diferents matèries tractaran 10 patologies amb molta permanència actual i futura: anticossos monoclonals i càncer, fàrmacs i risc de caigudes i/o fractures, anticoagulació en la fibril·lació auricular, pautes del tractament analgèsic amb opioides, tractament de l'alcoholisme i patologies derivades, contracepció hormonal, ús d'agents biològics en el tractament de la psoriasi, teràpia combinada antiagregant post-infart, actualització terapèutica en osteoporosi i actualització terapèutica en Trastorns de la Glàndula Tiroides.

tracking