Diari Més

Policial

Detenen nou menors acusats d'assetjar i abusar d'una companya de classe

Van penjar fotos de la noia a les xarxes socials, amb comentaris de caràcter obscè i vexacions que van afectar la salut de la víctima

Els agents van esbrinar que les humiliacions van començar a finals del curs passat.

Detenen nou menors acusats d'assetjar i abusar d'una companya de classePixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia ha detingut a Alacant a nou menors acusats d'assetjar i humiliar a una companya de classe. Segons informa el cos policial, cinc d'ellsestanacusats d'abús sexual durant les festes de Sant Joan. La víctima, una estudiant de Batxillerat de 16 anys, va denunciar, el passat mes de juny, ser objecte de burles i insults per part dels seus companys d'institut.

Els insults no només es produïen a classe, també a les xarxes socials, ja que alguns companys van penjar fotos seves amb comentaris de caràcterobscèi vexacions que van afectar la salut de la víctima i el seu rendiment escolar.

Els agents van esbrinar que les humiliacions van començar a finals del curs passat, quan diversos companys l'acorralaven freqüentment als passadissos i es burlaven d'ella en públic. Però, a més, després de denunciar aquest assetjament, durant la festivitat de Sant Joan, cinc companys van abusar d'ella quan estava en una coneguda barraca al centre d'Alacant. Aquest fet, segons el comunicat de la Policia Nacional, va ocórrer durant la nit, quan els joves la van rodejar i li van realitzar tocaments a les parts íntimes fins que finalment va poder escapar d'ells.

Els agents que duien a terme la recerca van detenir a nou menors per un delicte contra la integritat moral i cinc d'ells per abús sexual.

tracking