Diari Més

Successos

Escapa d'un cotxe en flames i puja a un taxi abandonant a la seva acompanyant

Ha estat acusat d'homicidi culpós, de negligència criminal per abandonar l'escena de l'accident i per conduir sense llicència

Captura d'un vñideo que mostra el moment en que Ahmad abandona el vehicle en flames i puja al taxi.

Escapa d'un cotxe en flames i puja a un taxi abandonant a la seva acompanyantYouTube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona va morir calcinada dins el vehicle amb el qual viatjava en un accident de trànsit a Brooklyn,NewYork. L'home que conduïa el cotxe va trucar un taxi i va abandonar el lloc dels fets, deixant a la seva acompanyant a l'interior del vehicle.

Els fets van ocórrer divendres passat a l'autopistaGowanusExpressway. La víctima eraHarleenGrewal, de 25 anys, quan els bombers van arribar les cremades eren de tal gravetat que no van poder fer res per salvar-li la vida. L'acompanyant,SaeedAhmedde 23 anys, va ser localitzat al Centre MèdicMaimonideson l'estaven atenent per cremades al coll, braços i cames.

Segons indica la investigació del succésAhmadva perdre el control del vehicle i aquest va col·lidir contra una barrera de formigó. Ha estat acusat d'homicidi culpós, de negligència criminal per abandonar l'escena de l'accident i per conduir sense llicència i per excés de velocitat. Tot i això, el germà d'Ahmah,WaheedAhmadmha declarat queSaeedno va fugir de l'accident, sinó que va perdre el telèfon mòbil i no va poder trucar a una ambulància.

tracking