Diari Més

Successos

Una embarassada, a punt de perdre la vida a causa d'una puntada de peu del seu nadó

El bebè que estava gestant li va perforar la paret de l’úter

L'ecografia mostrava els peus del nadó fora de l'úter.

Una embarassada, a punt de perdre la vida a causa d'una puntada de peu del seu nadóPEKIN UNIVERSITY SHENZEN HOSPITAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una embarassada va estar a punt de morir després que el nadó que estava gestant li trenqués la paret de l’úter d’un cop de peu. Els fets van ocórrer a Pequín, concretament a l’hospital Shanzen de la universitat de la ciutat xinesa, on la dona va ingressar degut a un fort dolor abdominal.

En explicar als doctors on sentia dolor, aquests van optar per realitzar-li una ecografia per veure si es podria tractar d’algun problema amb l’embaràs o si aquests dolors hi tindrien alguna relació. A la prova mèdica, els metges van poder veure com l’úter estava perforat i els peus del nadó sortien d’aquesta bossa. Ràpidament, la dona va ser sotmesa a una cesària d’urgència que va permetre salvar la vida del nadó, que ja es trobava en una fase prou avançada de la gestació. Aquesta operació també va permetre salvar la vida de la mare.

La dona ja havia estat sotmesa a una operació a l’úter a causa d’un tumor mesos abans de l’embaràs. El personal mèdic de l’hospital pequinès creu que, en un moviment del nadó a l’interior de la bossa, aquest va donar un cop a la cicatriu que havia deixat aquella operació, fet que va suposar la ruptura de la paret de l’úter.

tracking