Diari Més

Sucursals del Matarraña capten més de 7 milions en tres dies

En concret, han obert 200 comptes de clients catalans en tan sols 72 hores

Sucursals del Matarraña capten més de 7 milions en tres dies

Sucursals del Matarraña capten més de 7 milions en tres diesInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les oficines de Caja Rural de Teruel de la comarca i dels pobles tarraconenses de Gandesa i Batea han recaptat més de 7 milions en tres dies com a conseqüència de la hipotètica declaració d'independència segons explica avui el Heraldo de Aragón. En concret, han obert 200 comptes de clients catalans en tan sols 72 hores.

Segons ha explicat el director general de Caja Rural, José Antonia Pérez Cebrián, al rotatiu aragonés, és degut a «la preocupació existent entre les poblacions de Tarragona pels efectes financers de la separació de Catalunya començant per un possible «corralito».

Pérez Cebrián va afegir que les sucursals de la Caixa Rural de Terol de Gandesa i Batea reben un continu degoteig de consultes i preguntes de veïns d'aquestes localitats «inquiets» pels últims esdeveniments en relació a Catalunya.

El directiu també va declarar que «la independència de Catalunya provocaria una caiguda immediata i acusada de la seva riquesa i estalvi» i creu que «després del canvi de la seu social arribarà la deslocalització de la producció»

El Heraldo de Aragon apuntava que des d'altres entitats financeres amb implantació en el Matarraña van preferir no valorar el possible transvasament d'estalviadors catalans a les seves oficines tot i que asseguren tenir fonts que s'interessen per aquesta possibilitat.

tracking