Diari Més

Successos

Desapareix una nena de 3 anys castigada per no beure's la llet

El pare la va castigar a passar 15 minuts fora del domicili, quan va sortir a buscar-la la menor ja havia desaparegut

Sherin Mathews de 3 anys va ser adoptada en un orfenat de la Índia.

Desapareix una nena de 3 anys castigada per no beure's la lletInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia de la ciutat deRichardson, Texas, Estats Units, busca aSherinMathewsde 3 anys, desapareguda després que el seu pare la fes fora de casa per no beure's la llet. La menor va desaparèixer durant els 15 minuts que va durar el càstig del seu pare que, presumptament, després va sortir a buscar-la.

Els fets van ocórrer dissabte passat a la nit, el pare va castigar aSherinque no volia beure's un got de llet, el càstig consistia a sortir de casa i quedar-se al costat d'un arbre situat a escassos 30 metres del domicili. Quan el pare va sortir a buscar-la,Sherinja no hi era. El pare, de 37 anys, va ser detingut per abandonament i per posar un menor en perill, tot i això ha sortit de la presó després de pagar una fiança de 250.000 dòlars. Segons informen mitjans locals, la mare no es va adonar de la situació. La germana deSherinde 4 anys ha estat ubicada en una casa d'acollida.

La menor portava un pijama de color rosa i negre i unes sandàlies també roses. Feia dos anys que la família havia adoptat a la menor d'unorfenatde l'Índia, quan la van adoptar,Sherinpatia malnutrició, de fet,Sherinno té les habilitats comunicatives d'una nena de la seva edat.

La policia investiga totes les hipòtesis possibles amb l'ajuda de l'FBI que estan emprant helicòpters i gossos per tal de trobar la menor. El pare no va notificar la desaparició fins hores després, i va apuntar la possibilitat que la menor fos atacada per coiots, possibilitat que els agents no han descartat.

tracking