Diari Més

Policial

Detinguts 12 membres d'un grup que simulava accidents de trànsit per cobrar indemnitzacions

Els agents han comprovat que el frau supera els 65.000 euros, encara que la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions

La investigació l'ha dut a terme el Grup de Delinqüència Econòmica de la Brigada Provincial de Policia Judicial d'Alacant.

Detinguts 12 membres d'un grup que simulava accidents de trànsit per cobrar indemnitzacionsGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional d'Alacant ha detingut a 12 persones, desarticulant un grup que, presumptament, estava especialitzat en la simulació d'accidents de trànsit per aconseguir indemnitzacions. Els agents han xifrat en 65.000 euros les indemnitzacions obtingudes.

La investigació l'ha dut a terme el Grup de Delinqüència Econòmica de la Brigada Provincial de Policia Judicial d'Alacant, la investigació va començar quan es va tenir coneixement de l'existència d'aquest grup d'estafadors especialitzat en la simulació de danys físics en accidents de circulació. Els detinguts denunciaven molèsties i conseqüències físiques ocasionades per una col·lisió entre vehicles per reclamar a les companyies asseguradores la corresponent indemnització econòmica.

La investigació ha concretat que aquest grup va arribar a fingir entre 2013 i 2016 més d'una dotzena de sinistres. De moment els agents han comprovat que el frau supera els 65.000 euros, encara que la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions de més membres pertanyents al grup criminal.

Els arrestats, de nacionalitat espanyola i colombiana amb edats compreses entre els 20 i 42 anys, han passat a la disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia d'Alacant,acusats d'un delicte d'estafa.

tracking