Diari Més

'Españoles en Londres', un grup de Facebook que convida a «caçar independentistes»

La policia de Camden, a la capital anglesa, ha estat alertada de possibles aldarulls en contra de la comunitat catalana

Comentari a un grup de Facebook on es convida a «caçar independentistes».

'Españoles en Londres', un grup de Facebook que convida a «caçar independentistes»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Membres d’un grup de Facebook han fet una crida per sortir a «caçar independentistes» a Camden, un barri de Londres, amb l’objectiu de retirar les estelades que es veuen en algunes finestres de la zona. En un comentari al grup 'Españoles en Londres, el original', un usuari proposa crear una «base de dades» amb les direccions i els llocs de feina dels catalans independentistes residents a la zona i aconseguir que es retirin les estelades i la simbologia catalana de l’àrea. Alguns dels participants del grup asseguren que en cas de que no desapareguin les banderes «suggeriran» als llogaters que «adquireixin una assegurança» i els advertiran del «risc que corre casa seva». Els fets ja han estat posats en coneixement de la policia de Camden.

«Hem quedat a Camden Lock, els que vulguin apuntar-se que portin una insígnia espanyola», comenten al grup. A més, asseguren que «en principi» la reunió d’aquesta nit serà «pacífica» i destinada a «recollir informació», però adverteixen que si els catalans no retiren les estelades s’organitzarà una «nit de cristalls trencats».

Sergi Marcén, delegat de la Generalitat a Londres, ha demanat conservar la calma i ha afirmat que els cossos policials ja han estat alertats.

tracking