Diari Més

Àlex Rigola dimiteix dels teatres del Canal de Madrid per la repressió policial durant l'1-O

Afirma que no és independentista, però mostra la «total repulsa» a la «violència ordenada pel mateix partit que governa la Comunitat de Madrid»

Àlex Rigola, en una iatge d'arxiu.

Àlex Rigola dimiteix dels teatres del Canal de Madrid per la repressió policial durant l'1-OACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àlex Rigola ha dimitit com a director artístic dels teatres del Canal de la comunitat de Madrid com a mostra de la seva "total repulsa als actes violents que arriben del govern de l'Estat", tal i com ha informat ell mateix a través d'una comunicat. "Un artista crec que ha de ser conseqüent tant en la vida com en els escenaris", diu Rigola en una carta en què explica que no és independentista "ni estava a favor d'aquest referèndum", però que les detencions del 20 de setembre el van mobilitzar per anar a votar. I afegeix que ha decidit presentar la dimissió per "la brutal violència exercida el passat diumenge 1 d'octubre als ciutadans catalans, ordenada pel mateix partit que governa la Comunitat de Madrid i la defensa d'aquests fets".

Rigola també alerta als ciutadans de Madrid que dubtin de la informació que els arriba perquè està "molt contaminada" i manifesta que està "massa trist".

tracking