Diari Més

L'Estat diu que «el que succeeixi el dia 1 no serà un referèndum»

«La presentació d’uns contenidors o galledes com a urnes cobrant deu euros no està malament com a imaginació», ha dit Íñigo Méndez de Vigo

alt

consell de ministres, Jocs del Mediterrani, Méndez de Vigo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu del Govern, Íñigo Méndez de Vigo, ha reiterat avui que la consulta secessionista de diumenge vinent és il·legal i que manca de garanties democràtiques, per la qual cosa ha assenyalat que «el que succeeixi el dia 1 no serà un referèndum».

En roda de premsa posterior a la reunió del Consell de Ministres, Méndez de Vigo ha ironitzat sobre la roda de premsa per explicar l’operatiu de l’1-O, celebrada en l’International Press and Broadcasting Center, a la seu de la companyia audiovisual Mediapro, per la qual s’han cobrat deu euros. «La presentació d’uns contenidors galledes com a urnes cobrant deu euros no està malament com a imaginació», ha dit.

Preguntat per la decisió d’algunes associacions de pares de realitzar activitats extraescolars tot el cap de setmana per garantir que els col·legis continuïn oberts diumenge, Méndez de Vigo ha qualificat de «menyspreable» la «manipulació dels nens en qualsevol causa política».

Després d’advertir que situacions com aquestes sobrepassen «moltes línies roges», ha considerat que «alguns pares haurien de reflexionar seriosament sobre el particular».

tracking