Diari Més

Catalunya

Els pares de la Conca de Barberà controlaran el recorregut en bus dels seus fills en temps real

Es tracta d'una aplicació de mòbil pionera que permet conèixer en temps reals la ruta escolar i el temps d'arribada i sortida del vehicle del centre escolar

El dispositiu podrà buscar altres aparells compatibles, i utilitzar-los com carregadors, com per exemple un microones.

Sony patenta una tecnologia sense fils per compartir energia de mòbil a mòbilFlickr

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els pares de la Conca de Barberà disposen ja d'una plataforma web que permet seguir en temps reals de rutes escolars que fan els seus fills. Els progenitors poden conèixer l'estat de les rutes i enviar alertes i notificacions a les famílies. Es tracta d'una aposta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà per les noves tecnologies orientades a oferir una major seguretat i tranquil·litat.

Les famílies podran rebre notificacions del temps estimat d'arribada de l'autobús a la parada o rebre notificacions quan hagi arribat o sortit el vehicle del centre escolar. Entre els avantatges, l'organisme ha destacat que els pares podran controla en temps real la ubicació del bus en cada una de les rutes. L'aplicació permetrà rebre notificacions al mòbil dels retards a cada ruta. L'aplicació podrà descarregar-se gratuïtament, tant per Android com per IPhone. L'usuari i la contrasenya s'enviaran al correu electrònic que s'hagi indicat en el full de sol·licitud del transport escolar obligatori que s'ha de fer arribar al Consell Comarcal.

tracking