Diari Més

Successos

Denuncien l'agressió d'un nen d'onze anys a una menor de dotze

La mare de la menor ha assegurat que «fruit d'una discussió infantil, va treure una navalla de la seva butxaca i va intentar ferir a la nena»

Imatge de la porta d'accés al parc on van tenir lloc els fets.

Denuncien l'agressió d'un nen d'onze anys a una menor de dotzeCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els pares d'una menor del municipi deBeas, Huelva, han denunciat davant la Guàrdia Civil deMogueruna baralla entre dos menors. Els fets van ocórrer diumenge passat a la tarda en un parc de la localitat quan un nen d'onze anys, presumptament, va intentar ferir a una nena de dotze a la cara amb una arma blanca. Finalment el menor de dotze anys va ser ferit al braç.

Segons ha confirmat la mare de la menor ferida, «la nena estava jugant amb la seva germana de vuit anys al parc quan va ser increpada per un altre nen», el qual, «fruit d'una discussió infantil, va treure una navalla de la seva butxaca i va intentar ferir a la nena», moment en el qual la menor «es va tapar el rostre amb el braç, per la qual cosa va ser ferida a l'avantbraç». També ha afegit que, «com que no va aconseguir el seu objectiu, va intentar ferir-la amb l'arma blanca a l'abdomen, sent això evitat per un adolescent, també menor, que el va retenir i li va treure la navalla, avisant immediatament als pares de les dues germanes».

La nena va ser atesa aTriguerossense precisar punts de sutura, però necessitant unes anàlisis de sang a causa de la profunditat del tall. Els fets van ser denunciats davant la Guàrdia Civil deMoguer. Les nenes «per recomanació mèdica, van haver de prendre tranquil·litzants naturals per poder dormir, i l'agredida tenia tota la por del món per acudir al centre educatiu del municipi en el qual es forma».

La mare de la menor ha lamentat que «en una etapa de lapreadolescenciacom la que viu, estigui insegura, nerviosa i atemorida per un fet com aquest», indicant també que «costa pensar que un nen de 12 anys surti a divertir-se a un lloc públic portant una navalla a la butxaca. I el que és pitjor, que no dubti a utilitzar-la», ha conclòs. Des de la Guàrdia Civil han assenyalat que les diligències instruïdes es remetran a la Fiscalia de Menors.

tracking