Diari Més

Judicial

Absolen una professora que va posar un alumne de tres anys dins la paperera

L’Audiència defensa que els fets no són prou greus per ser considerats un delicte

Imatge de la façana de l'Audiència Provincial de Cádiz.

Absolen una professora que va posar un alumne de tres anys dins la papereraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència Provincial de Cádiz ha absolt una mestra de l’escola San Agustín de Ceuta que va introduir un alumne de tres anys dins una paperera de l’aula en dues ocasions. La professora estava acusada d’un delicte contra la integritat moral amb agreujant per abús de superioritat. Per aquesta causa, havia estat condemnada a un any i tres mesos de presó, a més d’una inhabilitació per l’exercici de la docència en qualsevol centre.

Segons la sentència, la docent va introduir, en dues ocasions i davant la resta de companys de classe, «un alumne de tres anys, de peu, a l’interior d’un contenidor o paperera fent que romangués allí durant cinc o sis minuts de sense possibilitat de sortir per si mateix».

Tot i així, l’Audiència destaca que els fets «no tenen la gravetat necessària» per considerar-se un delicte contra la integritat moral i «manquen de tota entitat o punt de comparació» amb altres casos en els que el Tribunal Suprem sí que els ha considerats delictes. A més, l’absolució també es basa en el fet que la víctima no presenta «seqüeles psíquiques ni danys psicològics».

tracking