Diari Més

Atemptats de Barcelona i Cambrils

Acaba l'escorcoll a casa del detingut a Vinaròs i es trasllada a la carnisseria on treballa

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil l'investigarien per col·laborar logísticament amb la cel·lula dels atemptats de Barcelona i Cambrils

Imatge del noi detingut a Vinaròs, presumptament relacionat amb els atemptats de Barcelona i Cambrils, mentre el traslladen dos agents de la Guàrdia Civil al vehicle policial.

Acaba l'escorcoll a casa del detingut a Vinaròs i es trasllada a la carnisseria on treballaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil i els Mossos d'Esquadra han acabat l'escorcoll al domicili de Vinaròs (Baix Maestrat) del carrer Iecla on residia, amb els seus oncles, el detingut per col·laborar amb la cèl·lula gihadista que va perpetrar els atemptats de Barcelona i Cambrils. La detenció s'ha produït de matinada quan l'operatiu policial ha entrat al domicili i ha iniciat un escorcoll que ha acabat després de més de deu hores, cap a les tres del migdia. La Guàrdia Civil també ha requisat almenys una furgoneta que estava aparcada davant de casa del detingut i que ha estat inspeccionada sota la presència del jove.

El detingut, de 24 anys, nacionalitat espanyola i origen marroquí, fa un any que estaria vivint a casa dels seus oncles. El jove treballaria a una carnisseria a l'avinguda Llibertat de Vinaròs que, segons algunes fonts, també seria dels seus oncles. Per això, l'operatiu policial ha traslladat el detingut al comerç que està sent escorcollat en aquests moments. Vinaròs està a només 15 quilòmetres del xalet de la urbanització d'Alcanar Platja on els terroristes preparaven els explosius pels atemptats.

tracking