Diari Més

La Guàrdia Civil confisca material relacionat amb el referèndum en una nau de Sabadell

Es tracta d'una empresa situada en un polígon de la ciutat, prop de la C-58

Imatge d'arxiu de la Guàrdia Civil en la seva actuació a una nau de Barcelona el passat divendres, on van intervenir 100.000 cartells de publicitat del referèndum.

La Guàrdia Civil confisca material relacionat amb el referèndum en una nau de SabadellEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha intervingut aquest dilluns material relacionat amb el referèndum en una nau situada a Sabadell, segons han confirmat fonts de l'institut armat. L'operatiu s'està duent a terme aquest matí en una empresa situada al carrer Bernat Metge, número 32, de Sabadell, a pocs metres de la C-58. Aquest cap de setmana, els agents van confiscar 1,3 milions de cartells, díptics i fulletons de promoció del referèndum en una empresa de distribució de publicitat situada en una localitat de les comarques de Barcelona. Concretament, es van endur cartells de la Generalitat promocionant el referèndum, de la CUP i material que cridava a votar a favor del Sí.

La Guàrdia Civil ha arribat a les 7 del matí a l'empresa Enquadernacions Rovira amb una ordre judicial per accedir amb la voluntat de buscar material vinculat amb el referèndum. «Han incautat els díptics amb què estàvem treballant del referèndum, eren dues piles amb més de 100.000 unitats en total», ha explicat David Rovira, gerent de la comapanyia.

Es tracta de material de campanya amb el timbret de la Generalitat en què s'hi podia veure la imatge de les vies bifurcant-se, amb un cantó en català i l'altre en castellà. «Els agents han entrat a fer una ullada per veure si havíem amagat alguna cosa, m'han demanat les planxes i els hem explicat que aquí no imprimim, ens han incautat els palets, han aixecat acta i m'han identificat a mi com a gerent», ha afegit Rovira.

Poc després la policia judicial ha fet acte de presència al lloc i s'ha endut en un camió el material. L'operatiu ha durat poc més d'una hora i mitja.

tracking