Diari Més

Judicial

Demanen tres anys de presó per a un home per gravar una companya de feina en roba interior

Es va colar al seu lloc de treball a les 7:00 per amagar el seu mòbil al vestidor femení de l'empresa

ELs fets es van produir a Laviana, a la localitat de Gozón.

Demanen tres anys de presó per a un home per gravar una companya de feina en roba interiorGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia del Principat d’Astúries sol·licita tres anys de presó i multa de 6.480 euros per a un acusat de gravar amb el mòbil a una companya de feina en roba interior al vestidor de la seva empresa, a la localitat de Gozón. La vista oral està assenyalada per a aquest 11 de setembre, al Jutjat Penal número 2 d’Avilès.

El Ministeri Fiscal afirma que l’acusat, el 3 de juny de 2016, va accedir a les 7:06 a les instal·lacions de la fàbrica, a Laviana (Gozón), i va estacionar el seu vehicle en una zona a l’accés per a la qual no tenia permís.

Seguidament es va dirigir a l’interior de les instal·lacions i va entrar la zona del vestidor femení, col·locant en un envà de la porta el seu telèfon mòbil, de tal manera que va gravar en roba interior a la denunciant, qui es trobava dins canviant-se de roba.

La Fiscalia afirma que els fets són constitutius de delicte contra la intimitat del Codi Penal i sol·licita que es condemni a l’acusat a tres anys de presó, i multa de 18 mesos amb una quota diària de 12 euros (6.480 euros).

tracking