Diari Més

Societat

Canvis a Ryanair: baixa la taxa de facturació però s'impedeix pujar dues maletes a l'avió

Els passatgers que no tinguin ‘Embarcament prioritari’ hauran de deixar la seva maleta més gran a la bodega a partir de novembre

Nova ruta de Ryanair entre Reus i Birgmingham des de 24,99 euros

Nova ruta de Ryanair entre Reus i Birgmingham des de 24,99 eurosDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia aèria Ryanair ha anunciat avui canvis en la seva política d’equipatge. Per una banda, la aerolínea reduirà la taxa de facturació d’equipatge i permetrà que les maletes facturades tinguin una major mida. Per altra banda però, la companyia no permetrà que els passatgers pugin dos maletes a l’avió, sinó que la més gran l’hauran de deixar a la bodega, sense cap càrrec. Aquesta mesura s’implementarà a partir de l’1 de novembre.

Pel que fa a la facturació, el pes de l’equipatge facturat permès augmentarà de 15 a 20 quilos i la tarifa per facturar aquesta maleta de major mida es reduirà de 25 a 25 euros. Per altra banda, els únics clients que podran pujar dues maletes a l’avió seran els que tinguin ‘Embarcament Prioritari”. Tota la resta només podrà pujar una maleta petita a l’avió, mentre que la més gran s’haurà de baixar a la bodega a la porta d’embarcament.

Aquests canvis, emmarcats dins el programa ‘Siempre mejorando’, tenen l’objectiu d’animar als clients a facturar l’equipatge i reduir el nombre de passatgers amb dos maletes a les portes d’embarcament. Segons la companyia, el fet que moltes persones pugin dues maletes a l’avió comporta que no hi hagi suficient espai als compartiments per a guardar-les i genera retards en els vols.

tracking