Diari Més

Successos

Detingut un jove de 20 anys per agredir a la seva parella i lligar-la al cotxe amb brides

La jove va ser alliberada divendres passat gràcies a l'avís de dos ciclistes al servei d'emergències 112

La Policia Nacional va trobar el vehicle de la parella en un carrer de la capital.

Detingut un jove de 20 anys per agredir a la seva parella i lligar-la al cotxe amb bridesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a León a un jove de 20 anys acusat de retenir il·legalment a la seva exparella, agredir-la i lligar-la amb brides al seient del seu cotxe. Segons ha informat avui la Subdelegació del Govern a León a través d'un comunicat, la jove va ser alliberada divendres passat gràcies a l'avís de dos ciclistes al servei d'emergències 112.

Segons va relatar la víctima a la denúncia, després de coincidir amb el seu ex, aquest la va convèncer perquè l'acompanyés al cotxe, i la va portar de la capital provincial a la zonaLasLomas, on la va agredir.

Dos ciclistes que passaven per la zona van observar com la jove demanava ajuda des de l'interior del vehicle. Quan es van aproximar, l'acusat va fugir, i van avisar al servei d'emergències del 112. Una dotació policial es va traslladar al lloc dels fets, es va establir un dispositiu que va donarcom aresultat la localització de la parella en un carrer de la capital, a l'interior del vehicle.

En un principi la parella va manifestar que es tractava d'una discussió de parella, però posteriorment la víctima va explicar que havia estat objecte d'una agressió i que va ser lligada amb brides al seient del cotxe. Davant aquests fets, la dotació policial va procedir a la detenció del presumpte agressor, un jove de 20 anys i nacionalitat espanyola.

Després de ser alliberada, la jove va ser assistida en un centre sanitari, mentre que el presumpte autor va passar a disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia.

tracking