Diari Més

Societat

Eva Casado troba la seva doble de la Tomatina després de cinc anys de recerca

Es tracta d’una noia resident a Miami amb la qual ha pogut contactar precisament hores abans que es torni a celebrar la gran festa de Buñol

A l'esquerra la image de la desconeguda «noia de la Tomatina». A la dreta, Eva Casado.

Des del 2012 busca la seva doble que va veure en una foto de la TomatinaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«No sabia com escriure’t, el nostre parentesc m’ha semblat tant sorprenent com a tu». Aquest és el missatge que va rebre la nit d’ahir dimarts la madrilenya Eva Casado, que portava cinc anys buscant la seva doble que va veure en una foto de la Tomatina de l’any 2010. I finalment l’ha trobat precisament hores abans que es torni a celebrar la gran festa de Buñol. Es tracta d’una noia de Miami (Estats Units) 9 anys més jove que ella –Casado en té 34- i que s’ha posat en contacte amb ella a través de Facebook després d’assabentar-se de la seva història.

«La noia ha vist la fotografia gràcies a la mare d’una amiga seva que la va veure a les xarxes socials», ha afirmat Casado a Diari Més, qui explica que la seva publicació amb una fotografía d’ella i la seva doble s’ha arribat a compartir en països com Estats Units o Canadà. «Em va enviar fotografies de la Tomatina d’aquell any perquè veiés que era ella de veritat», relata la madrilenya.

La semblança era tan gran que Eva Casado ha arribat a pensar que la noia de la Tomatina podria ser la seva germana, ja que a la clínica on va néixer s’havien donat casos de nens robats. Però la troballa ha confirmat que no hi ha cap parentesc entre les dues noies. «En les altres fotografies que m’ha fet arribar tenim un aire però no ens assemblem tant», ha assegurat a aquest mitjà.

Les dues noies encara no han pogut parlar gaire a causa de la diferencia horària, però Casado assegura que avui ja han quedat per conversar a través del Whattsapp. També explica que li faria molta il·lusió poder-se fer una foto amb ella. «Potser algun dia em plantejo anar a Miami, on tinc amics, i quedar amb ella», explica la madrilenya, qui afegeix que també es podrien trobar a Espanya si la seva doble decideix tornar-hi, ja que aquí hi té una amiga. «He pensat que podríem anar juntes a la Tomatina, li ho vull comentar», explica Casado.

Coses del destí

La fotografia de la seva doble va arribar a Casado gràcies al seu cosí, qui va veure la imatge fullejant una revista d’una avió en direcció a Mèxic on hi havia un reportatge de la Tomatina. Ell va pensar que era la seva cosina, però va resultar que la madrilenya mai havia estat allà i es tractava d’una persona idèntica.

«La noia de Miami m’ha dit que la història és molt sorprenent, que li sembla que ha de ser una cosa del destí», afirma Casado. La madrilenya se sent «molt feliç» i agreix la difusió que s’ha fet de la seva història a les xarxes i els mitjans de comunicació. «Amb la seva trobada tanco un capítol de la meva història», conclou la madrilenya.

Imatge de la revista en la qual el cosí d'Eva Casado va veure la fotografia de la seva doble.

Doble TomatinaCedida

Una de les imatges que la noia de Miami ha fet arribar a Eva Casado de la festa de la Tomatina a la qual va assistir el 2010.

Eva Casado troba la seva doble de la Tomatina després de cinc anys de recercaFacebook

Una de les imatges que la noia de Miami ha fet arribar a Eva Casado de la festa de la Tomatina a la qual va assistir el 2010.

Eva Casado troba la seva doble de la Tomatina després de cinc anys de recercaFacebook

tracking