Diari Més

Successos

Detenen un menor a Galícia per intentar abusar d'una dona de 61 anys

Els pares del noi, de 17 anys, el van dur a comissaria en assabentar-se dels fets

L'entrada al túnel subterrani on es va produir l'agressió.

Detenen un menor a Galícia per intentar abusar d'una dona de 61 anysGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un noi de 17 anys de Narón, a Galícia, ha estat detingut com a presumpte autor d'un atracament i un intent d'agressió sexual a una dona de 61 anys. Els fets van tenir lloc el passat dilluns 28 d'agost a la tarda, a l'interior d'un túnel subterrani per a vianants, a la localitat de Ferrol, a la província de la Corunya.

Els crits de la víctima en ser atacada van alertar a veïns de la zona. Quan es van personar al túnel, el menor va fugir. Diverses dotacions de la policia local i nacional van organitzar un dispositiu per localitzar-lo, però sense resultats. Tot indica que el jove va tenir prou temps com per refugiar-se a casa seva, pròxima al lloc dels fets. A la nit els seus pares, sospitant que el seu fill podia ser l'autor dels delictes, ja que té diversos antecedents policials, el van traslladar a la comissaria, on està previst que passi a disposició judicial.

Per la seva banda, la dona va ser atesa per una ambulància, que la va traslladar a un centre hospitalari perquè estava molt alterada.

tracking