Diari Més

ATEMPTATS DE BARCELONA I CAMBRILS

Un sindicat dels Mossos es querella contra els autors dels atemptats de Catalunya

Diversos agents dels Mossos d'Esquadra van resultar ferits tant en els atemptats com en la segona explosió de la casa d'Alcanar

El control policial ubicat a la sortida de la Diagonal, a l'alçada d'Esplugues, on un conductor va atropellar una agent dels Mossos d'Esquadra.

Els Mossos desvinculen dels atemptats el cotxe que va fugir d'un control a BarcelonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC) ha presentat una querella contra els autors dels atemptats de Barcelona i Cambrils, així com els responsables de l'explosió de la casa d'Alcanar -que serien membres de la mateixa cèl·lula terrorista-, «per un possible delicte de terrorisme, assassinat, lesions, danys i atemptat contra agent de l'autoritat amb un instrument perillós».

Al document de la querella criminal, USPAC exposa els fets. En primer lloc, s'explica que la cèl·lula terrorista, amb l'objectiu de «causar terror a la població i el major dany possible contra la vida de les persones», van decidir dur a terme els atemptats. En segon lloc, fan referència als treballs previs duts a terme a la casa d'Alcanar, que va acabar explotant i causant ferides a diversos veïns. A més, la casa va tornar a explotar l'endemà, i agents de mossos i de bombers van resultar ferits.

En tercer lloc, i referent a l'atemptat de Barcelona, parlen sobre l'atropellament que va ferir a una agent del cos policial durant un control dut a terme a la Diagonal. Les fonts policials indiquen que aquest cotxe era conduït per l'autor material de l'atemptat de Barcelona.

En quart lloc, i ja a Cambrils, els joves terroristes van ferir una segon agent de Mossos d'Esquadra, que va haver de ser atesa al CAP de Cambrils, a més de diversos vianants.

tracking