Diari Més

Successos

Troben el possible cadàver de la periodista sueca Kim Wall

«La situació actual és que hi ha un tors en el qual braços, cames i cap han estat arrencats com a conseqüència d'un tall intencionat» ha assegurat el cap de la investigació

Imatge de

Troben el possible cadàver de la periodista sueca Kim WallEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos de dona trobat en una platja al sud de Copenhaguen, a la zona on va desaparèixer fa onze dies la periodista suecaKimWall, va ser mutilat de forma deliberada, segonshainformat la policia danesa, que no sabrà fins passats uns dies el resultat de les proves d'ADN.

Wallva ser vista per última vegada el 10 d'agost a bord del submarí de fabricació casolana de l'inventor danès PeterMadsen, a qui anava a entrevistar i que ha admès que la reportera va morir en un accident a la nau i que ell va llançar després el cadàver al mar Bàltic.

«La situació actual és que hi ha un tors en el qual braços, cames i cap han estat arrencats com a conseqüència d'un tall intencionat. La longitud del tors fa que res indiqui que no pugui ser el deKimWall», ha assegurat el cap de la recerca,JensMøllerJensen. Mentre les autoritats esperen confirmar la identitat del cos, l'exèrcit ha inspeccionat els voltants del lloc de la troballa, cercant més parts del cadàver, i altres zones de l'àrea de la capital després de rebre diverses informacions.

Un ciclista que passejava per l'illa d'Amager va descobrir el cadàver i va avisar a les autoritats, hores després que aixequés de forma parcial el secret de sumari, el tribunal que va empresonar aMadsende forma preventiva per homicidi involuntari amb circumstàncies atenuants.

«L'acusat ha explicat a la policia i al tribunal que va haver-hi un accident al submarí que va causar la mort deWalli que va tirar el cadàver al mar en un lloc no definit de la badia deKøge(sud-est de la capital)», ha informat la Policia.

tracking