Diari Més

Policial

Detingut per fugar-se conduint en estat ebri, sense carnet, ITV ni assegurança

El jove va acabar estampant el vehicle contra la façana d'un bar

Imatge de la façana de l'Ajuntament d'Alginet.

Detingut per fugar-se conduint en estat ebri, sense carnet, ITV ni assegurançaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un noi de 22 anys va ser detingut dissabte passat a Alginet, València, per fugar-se en un vehicle sense assegurança, amb la ITV caducada, i sense carnet de conduir.Quan va ser detingut pels agents,va donar positiu en la prova d'alcoholèmia, i li van intervenir cocaïna i marihuana.

Els fets van ocórrer quan els agents de la Policia Local van ser alertats d'un possible cas de violència masclista en un parc de la localitat. Quan el jove va veure arribar el vehicle dels agents, va fugir. Durant la fuga, es va 'saltar' diversos semàfors en vermell, i alguns vianants van haver d'apartar-se per no ser atropellats. Finalment el jove va acabar estampant el vehicle contra la façana d'un bar. Després de la col·lisió, l'ara detingut va intentar fugir a peu i finalment els agents el van aconseguir detenir.

Al jove se li imputen diversos delictes, conducció temerària, circular sota els efectes de l'alcohol, conduir sense permís, desobediència i resistència a l'autoritat i possessió de substàncies estupefaents.

tracking