Diari Més

ATEMPTATS DE BARCELONA I CAMBRILS

El jutge envia a la presó dos dels quatre detinguts pels atemptats de Catalunya

Mohammad Houli Chemlal i Driss Oukabir a presó, Salah El Karib detingut 72 hores més, i Mohammad Aallaa en llibertat provisional

Els quatre detinguts en relació amb els atemptats terroristes comesos el passat dijous a Barcelona i Cambrils: Mohamed Houli Chemlal, Mohammed Alla, Dris Oukabir y Salah El Karibes (d'esquerra a dreta), en el seu trasllat a l'Audiència Nacional des de Tres Cantos.

Els detinguts pels atemptats de Barcelona i Cambrils arriben a l'Audiència NacionalEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutge de l'Audiència Nacional Fernando Andreu ha enviat a la presó sense fiança dos dels quatre detinguts la setmana passada pels atemptats de Catalunya després de prendre'ls declaració durant tot el dia.

En l'ordre de presó, el magistrat envia a presó Mohammad Houli Chemlal, el presumpte terrorista de 21 anys que va quedar ferit en l'explosió del xalet d'Alcanar, i Driss Oukabir, a nom del qual es va llogar una furgoneta usada pels terroristes.

Per a Salah El Karib, de 34 anys i que regenta un locutori, ha prorrogat la seva detenció durant 72 hores més fins que s'aclareixi la seva participació en els fets amb la pràctica de més diligències.

Finalment, ha deixat en llibertat provisional Mohammad Aallaa, de 27 anys, detingut a Ripoll i germà de Sadi Aallaa, abatut a Cambrils, «ja que els indicis existents sobre la seva presumpta col·laboració amb el grup investigat no són prou sòlids».

tracking