Diari Més

Successos

Condemnat a set anys de presó un taxista madrileny que va violar una clienta

La víctima, una estudiant sud-coreana, estava beguda i adormida

La víctima i una amiga van agafar un taxi en tornar de festa.

Condemnat a set anys de presó un taxista madrileny que va violar una clientaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Audiència Provincial de Madrid ha condemnat a set anys de presó a un taxista de 60 anys per violar a una clienta aprofitant que estava dormida i embriagada a la part posterior del vehicle la matinada del 21 de maig de 2016.

En la sentència, l'Audiència imposa aquesta pena a J.R. com a autor d'un delicte d'abusos sexuals, i li prohibeix aproximar-se a la víctima durant deu anys a una distància inferior a un quilòmetre ni comunicar-se amb ella. Després de complir amb la condemna, el jutge li ha imposat llibertat vigilada durant set anys i haurà d'indemnitzar a la noia amb 55.000 euros pels danys morals.

La víctima, una jove sud-coreana de 19 anys, en aquell moment es trobava estudiant a Espanya i treballant com au pair. Ara, continua rebent tractament psicològic i és atesa per l'Associació de Víctimes d'Agressió Sexual (CAVES).

Prop de les quatre de la matinada, les dues noies, R. i G., van parar un taxi a la cantonada del carrer Arenal amb Brodadors, en ple centre de Madrid. Ambdues tornaven als seus domicilis després d'haver sortit de festa amb diverses amigues a la discoteca Joy Eslava, prop de la Porta del Sol. Una vegada dins del taxi, les dues clientes li van demanar que les portés a casa de R., però quan van arribar la víctima va comprovar que no reconeixia el seu domicili.

A causa dels efectes de l'alcohol, la jove no recordava on vivia, raó per la qual la seva companya G. va demanar al taxista si podia portar-les a casa seva a Pozuelo de Alarcón (Madrid). Durant el trajecte fins al municipi madrileny, R. anava adormida i G. va acordar llavors amb el taxista que, després de deixar-la a ella, havia de portar de nou a R. al seu domicili. El taxista va respondre que si l'adreça era, una altra vegada incorrecta, la deixaria a la porta d'una comissaria.

La sentència relata que el taxi va arribar al domicili de G. a Pozuelo passats dos quarts de sis de la matinada i una vegada que el taxista es va trobar tot sol amb R., que seguia adormida i ajaguda al seient posterior del vehicle, «va tenir el desig de mantenir relacions sexuals amb ella». «Va parar el taxi en un lloc propici proper al domicili de la seva amiga i va accedir a la part posterior del vehicle», on va violar a R. En aquell moment, R. va despertar i va començar a cridar. El taxista li va dir que estava usant protecció i va continuar violant-la mentre la víctima li demanava que parés i li repetia: «No, no, haig d'anar-me'n, tinc família».

Quan el taxista va finalitzar, va tractar d'impedir que ella sortís del vehicle, indicant-li que no s'anés i insistint en portar-la a casa seva. Quan ja eren un quart de set del matí la dona «va sortir del vehicle corrent aterrorizada» i va cridar al servei d'emergències 112. La Policia Local de Pozuelo de Alarcón la va localitzar als pocs minuts.

tracking