Diari Més

Atemptat Barcelona i Cambrils

L'imam de Ripoll, principal sospitós de liderar els atacs a Barcelona i Cambrils

Els Mossos investiguen si es tracta d’un dels morts trobats a la casa d’Alcanar

Els Mossos han començat a escorcollar el pis de l'imam de matinada.

L'imam de Ripoll, principal sospitós de liderar els atacs a Barcelona i CambrilsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han escorcollat la casa de l'imam de Ripoll, localitat on han estat detinguts tres dels suposats membres de la cèl·lula terrorista que ha atemptat a Barcelona i Cambrils, en recerca de pistes en el marc de la seva investigació sobre els atacs.

La policia catalana ha buscat mostres d’ADN per poder-les comparar amb els cossos trobats a la casa d’Alcanar on es va produir una explosió i on s’han trobat un gran nombre de materials per a fabricar bombes del tipus usat per Estat Islàmic. Els Mossos treballen amb la hipòtesi que l’imam de Ripoll es trobés a la casa en el moment de la deflagració i el seu cos es trobi entre la runa.

Així doncs, el principal sospitós de liderar la cèl·lula encarregada dels atacs a Barcelona i Cambrils passa a ser l’imam ripollenc. Els agents encarregats de la investigació sospiten que l’imam podria ser el responsable de la radicalització dels joves que formaven la mateixa cèl·lula. Segons ha informat el company de pis d’aquest, l’imam l’havia informat que deixava Ripoll per viatjar al Marroc, on hi tenia família, abans de desaparèixer pocs dies abans que es perpetressin els atacs.

tracking