Diari Més

Atemptat Barcelona i Cambrils

Es manté el nivell 4 d'alerta antiterrorista i es reforçarà la col·laboració amb les policies locals

El ministre Zoido diu que no hi ha risc d'atemptat imminent i per això tots els experts de la Mesa de Valoració de l'Amenaça Terrorista han descartat activar el nivell màxim

Pla obert dels agents dels Mossos d'Esquadra en servei la nit de l'atemptat a Cambrils, d'esquenes, i el president Puigdemont davant.

Es manté el nivell 4 d'alerta antiterrorista i es reforçarà la col·laboració amb les policies localsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Mesa de Valoració de l'Amenaça Terrorista ha decidit aquest dissabte al matí mantenir el nivell 4 d'alerta antiterrorista tot i els dos atemptats de dijous passat a Catalunya. Segons ha explicat el ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, després de la reunió, tots els experts presents a la mesa, entre els quals hi ha els Mossos, la policia espanyola, la Guàrdia Civil, l'Ertzaintza, el CNI i el CITCO, han coincidit en descartar l'activació del nivell 5, el màxim, perquè no hi ha indicis d'un atemptat imminent. Tot i així, es prendran mesures addicionals com el reforç de la col·laboració amb les policies locals.

A més, el mateix Ministre ha declarat que la cèl·lula terrorista està «descativada». La policia continua buscant fugitius i manté la llista d'una dotzena de persones implicades als atacs de Barcelona i Cambrils, membres de la mateixa cèl·lula.

tracking