Diari Més

França

Desallotjada l'estació de trens de Nimes per la presència d'homes armats

Els fets han afectat periodistes espanyols que cobrien la primera etapa de la Volta a Espanya

Imatge de la façana de l'estació francesa de Nimes.

Desallotjada l'estació de trens de Nimes per la presència d'homes armatsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estació de trens de Nimes, França, ha hagut de ser desallotjada a causa de la presència de persones fortament armades. Segons fonts de la Policia francesa, tres homes armats han irromput a l’estació amb armes provinents d’un tren amb procedència de París. Les mateixes fonts han descartat que es produís un tiroteig tot i reconèixer que han obert una investigació per trobar aquests homes.

Segons explica ‘Midi Libre’, la policia ha estat alertada per diversos usuaris a l’estació que han afirmat veure «un o varis homes armats». Els agents de les forces de seguretat han desallotjat l’estació amb rapidesa i han ordenat a la població evitar la zona fins a nou avís. Alguns testimonis han afirmat en aquest mitjà francès que hi havia un «terrorista» passejant per la zona fortament armat.

Precisament a Nimes s’ha iniciat, aquest dissabte, la Volta a Espanya. Segons han explicat diversos periodistes i membres de l’organització de la ronda espanyola en mitjans i agències de comunicació estatals, aquests s’han vist obligats a quedar-se tancats o haver de tornar corrents a la sala de premsa ja que l’estació on s’ha produït el tiroteig es troba a menys de 500 metres del punt final de la primera etapa de La Vuelta.

tracking